HTML

Törvénytisztelő Állampolgár

Azért indítottam ezt a blogot, mert úgy látom, hogy nem olyan irányba mennek nemzetünk dolgai, ahogy azt egy becsületes, törvénytisztelő állampolgár elvárná!

Friss topikok

  • Törvénytisztelő állampolgár: @globalpocs: Pánik? Szerintem semmilyen pánik nem tűnik ki a szövegből. Felháborodás és szánalom ... (2012.03.16. 14:18) Magyarország a melegeké?
  • Törvénytisztelő állampolgár: Ne haragudj, de ez egy elég gagyi összeesküvés elmélet... (2011.12.06. 09:32) Oltsunk, vagy ne oltsunk?

Bándy és a cigány

2012.07.17. 13:47 Törvénytisztelő állampolgár

Napok óta rajtam van ez a szörnyű nyomás. Igazából már a rendőrlány eltűnése is nyomasztott. Messze lakott tőlem és soha életemben nem találkoztam vele. Valahogy azonban az jött le már az első híradásokból, hogy: "Úristen, ha valami történt vele, holnap én is lehetek a következő".

Aztán előkerült a holtteste. Meztelenül, bedobva a szemét közé, mint egy megunt használati tárgy. Vannak pécsi barátaim, akik széles ismeretséggel rendelkeznek, sőt Katát is ismerték. Levélben kérdeztem: "Ki lehetett, valami cigó?"

"Nem tudjuk, de borzalmas!" - jött a válasz.


Igen, ma már tudjuk: egy mocskos, szemét, retkes cigány volt. Nem azért fontos a származása, mert Isten ennek teremtette. Hanem azért mert Péntek László nem egyedüli kreatúra. Belőle rengeteg van! Itt élnek velünk, lecsúszva, alja módjára. Választott, vagy önjelölt vezetőik lenyúlják azokat a pénzeket, melyeket közpénzből juttatunk számukra felzárkóztatás jogcímén. Így semmilyen esélyük nincs a felemelkedésre.

Érdekes disszonancia az, ahogyan ez az ember élt. 26 évből 6 év börtönben. Láthatóan iskolázatlan, nincs szakmája, gátlástalan, műveletlen, alja népség. Láthatóan semmihez sem ért és még egy percet nem dolgozott életében. Ugyanakkor tolja ezerrel a facebook-ot, hiszen az nagyon raj dolog!

Megmagyarázhatatlan dolog számomra, hogy ha annyira műveletlen, hogy írni-olvasni sem tud szinte, akkor hogyan tud facebook-ozni?

Gyereket is csinált, mert az menő dolog ám, még ha börtönben töltjük az időnk nagy részét, akkor is!

Van viszont egy bökkenő! Nekem is van gyermekem. És dolgozom. Nem keveset, inkább sokat. És fizetem az adómat. Nagyon sokat! És mégis féltenem kell a gyermekemet, az asszonyomat, a kocsimat, a lakásomat, mindenemet, mert a Péntek Lászlók lesnek ránk, titokban, lassan növekedik a számuk.

Mivel tilos az ilyen statisztika vezetése, senki sem tudja megmondani, hogy pontosan mennyien vannak!

De sokan vannak és elegen!

Isten irgalmazzon nekünk!

Szólj hozzá!

Címkék: Bándy Kata Péntek László

A bejegyzés trackback címe:

https://torvenytiszteloallampolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr884662078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása