HTML

Törvénytisztelő Állampolgár

Azért indítottam ezt a blogot, mert úgy látom, hogy nem olyan irányba mennek nemzetünk dolgai, ahogy azt egy becsületes, törvénytisztelő állampolgár elvárná!

Friss topikok

  • Törvénytisztelő állampolgár: @globalpocs: Pánik? Szerintem semmilyen pánik nem tűnik ki a szövegből. Felháborodás és szánalom ... (2012.03.16. 14:18) Magyarország a melegeké?
  • Törvénytisztelő állampolgár: Ne haragudj, de ez egy elég gagyi összeesküvés elmélet... (2011.12.06. 09:32) Oltsunk, vagy ne oltsunk?

Magyarország a melegeké?

2012.03.15. 16:31 Törvénytisztelő állampolgár

Nehéz visszafognia magát az egyszeri embernek, aki rendesen fizeti idehaza az adót és közben mindenféle patkány próbálja szétmarni nemzetét.

2012.március 15-én a hazaárulók egy része az Erzsébet hídnál gyűlt össze, némi kormány szapulásra. Egyik legfőbb problémájuk, hogy idehaza nincs sajtószabadság. Ezt az állítást elég gyorsan lehet cáfolni, hiszen amíg a "Heti hetes" nevű förmedvény a képernyőn van, vagy éppen amíg egy Bolgár György nevű hazaáruló elektromágneses hullámok hátán teheti tönkre a rádióm tranzisztorjait, addig egyértelmű, hogy mindez hazugság.

Csatlakozott azonban a gyűléshez egy LMBT-s fiatalember (? - vajon ki tudja a pontos nemét??? - a szerk.), bizonyos Rózsa Milán, aki a zsindex.hu szerint ezt nyilatkozta:

"A házassággal kapcsolatos törvényeket támadja: "nincs papír, nincs család?" - kérdezi. "Nincs papír, nincs szerelmeskedés?" - kérdezi a Családtudományi Társaság megalakulására célozva. Az állam ne írjon elő semmit, hanem segítse az állampolgárokat céljaik elérésében. "Mindenki félelem nélkül, szabadon éljen és szerethessen!"."

Kedves meleg honfitársam! Senkit sem érdekel, hogy kit túrsz farba, vagy éppen neked ki rakja be! De az én általam, nehéz verejtékkel befizetett irdatlan mennyiségű adóból téged egy percig se támogassanak olyasmiben, amit nem az Isten teremtett. Márpedig a család alapja egy férfi és egy nő. Tudod drága barátom, te maximum reggelente a budin tudsz szülni, azonban nekünk, a társadalom nagy részének 9 hónapnyi, erős kitartás kell egy gyerekhez! Mi ezt támogatjuk, nem azt, hogy ti jól érezzétek magatokat bárokban, klubokban.

Egyébiránt a családot leszámítva minden jár nektek, ha dolgoztok, akkor kaptok egészségbiztosítást, nyugdíjat és még tanulhattok is ugyanúgy, mint bárki más. De amíg a seggetekből nem tudtok gyereket szülni, addig csend legyen és húzzátok meg magatokat békésen és ne izgassátok fel a népet, mert abból jó nem származik!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://torvenytiszteloallampolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr854318654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

globalpocs 2012.03.15. 21:08:33

Hű de nagyon bepánikoltál ettől a szónoktól. Pedig hozzá kell szoknod, hogy nem sokáig lesz már Magyarországon sem kirekesztő család és házasságfogalom.

Egy valamit sikerült a Kormánynak elérnie a fröcsögő homofóbiájával: politikai kérdést csinált a melegségből, aki kormányellenes szép lassan melegbarát is lesz. Jöttek, uralkodtak, megbuknak.

Törvénytisztelő állampolgár 2012.03.16. 14:18:57

@globalpocs:
Pánik? Szerintem semmilyen pánik nem tűnik ki a szövegből. Felháborodás és szánalom annál inkább.

Jobb, ha hozzászoknak a liberál-bolsevikok, hogy ez itt Mária országa és bár van helye benne homároknak, bizonyos dolgokat nem engedhetnek meg maguknak. Arra ott van Hollandia, hogy klasszikust idézzek: "el lehet menni"!

Egyébként abszolúte nem fröcsögő a kormány családpolitikája, éppen ellenkezőleg, ennél jobban senki sem vázolta fel eddig, hogyan viszi ki az országot a demográfiai csődhullámból. Melegek márpedig tuti nem, azok csak zsákutcába viszik az ügyet...
(A legfrissebb statisztikák szerint stagnál a születések száma, eddig drasztikusan csökkent.)

Fontos kiemelnem, hogy nem homofób vagyok, felőlem mindenki azt csinál, amit akar, de ne az én adómból pajzánkodjanak. Ha családot akarnak, akkor keressenek egy ellenkező neműt és csináljanak vele gyereket. Erre is sok példa van, ott van Varnus Xavér, csak hogy egy ismert embert említsek.
süti beállítások módosítása