HTML

Törvénytisztelő Állampolgár

Azért indítottam ezt a blogot, mert úgy látom, hogy nem olyan irányba mennek nemzetünk dolgai, ahogy azt egy becsületes, törvénytisztelő állampolgár elvárná!

Friss topikok

  • Törvénytisztelő állampolgár: @globalpocs: Pánik? Szerintem semmilyen pánik nem tűnik ki a szövegből. Felháborodás és szánalom ... (2012.03.16. 14:18) Magyarország a melegeké?
  • Törvénytisztelő állampolgár: Ne haragudj, de ez egy elég gagyi összeesküvés elmélet... (2011.12.06. 09:32) Oltsunk, vagy ne oltsunk?

Oltsunk, vagy ne oltsunk?

2011.10.27. 14:56 Törvénytisztelő állampolgár

A minap éles vitába keveredtem több ismeretlen emberrel az egyik közösségi portálon, annak kapcsán, hogy egy régi ismerősöm feltette azt a kérdést, hogy érdemes-e influenza ellen oltatni a gyerkőcöt?Elég sokan reagáltak úgy, hogy ez teljesen felesleges: "előző évben is…

2 komment

Kiszivárogtak a Fletó és Mesterházy csütörtöki találkozóján elhangzottak!

2011.10.21. 14:12 Törvénytisztelő állampolgár

MA: Ferikém, mi ez az egész mizéria, nem tudtok megmaradni a feneketeken? Miért kell állandóan jártatni a pofádat? GyF: Attila, nem tudom miről beszélsz. Te egy kis porbafingó voltál, államtitkárként mellettem nézhetted végig, hogyan kell sport címén meglopni az államot. Együtt…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása