HTML

Törvénytisztelő Állampolgár

Azért indítottam ezt a blogot, mert úgy látom, hogy nem olyan irányba mennek nemzetünk dolgai, ahogy azt egy becsületes, törvénytisztelő állampolgár elvárná!

Friss topikok

  • Törvénytisztelő állampolgár: @globalpocs: Pánik? Szerintem semmilyen pánik nem tűnik ki a szövegből. Felháborodás és szánalom ... (2012.03.16. 14:18) Magyarország a melegeké?
  • Törvénytisztelő állampolgár: Ne haragudj, de ez egy elég gagyi összeesküvés elmélet... (2011.12.06. 09:32) Oltsunk, vagy ne oltsunk?

Schmitt akta

2012.03.30. 15:02 Törvénytisztelő állampolgár

Ma este lesz valami. Érdekel, hogy mi? Engem nem. Egész egyszerűen azért, mert a köztársasági elnök egy reprezentációs személy, amire nagyon jó volt Schmitt Pál, aki egy jó kiállású, komoly és nagy hírű sportdiplomata volt már korábban is. Viszont akkor, ha leváltják, vagy lemond, lesz másik. Nem probléma. A törvénykezési cunamit ez szerencsére nem állíthatja meg.

Viszont nálam mostanra nagyon betelt a pohár ezzel az egész üggyel.

Kezdjük talán az elején. A HVG nevű szennylapban jelent meg az első információ ezzel a kisdoktori disszertációval kapcsolatban. Most képzeljük el a helyzetet: ül a főszerkesztő a székében és gondolkodik, mit is kéne írni. Sok értelmeset nem tud ugyebár, hiszen akkor sem írtak semmit, amikor Medgyessy Péter László Csabával, aztán Fletó Kókával közösen tönkretették ezt az országot, eladósították az embereket, az önkormányzatokat, az intézményeket, az egész államot. Kiárusítottak minket kilóra, a HVG egyetlen kiugró akcióját nem tudnám felidézni abból a bizonyos 8 évből, pedig gazdasági szaklap!

Rendben, a gazdasághoz nem értenek, de Orbán a főmumusuk. Megjegyzem, érdemes lenne tudni, hogy miért?

Mindenesetre ül a főszerkesztő és behívja az újságírót:

-Te, nézz már utána ennek a Schmittnek! Lepkefingot nem jelent a pozíciója, de Orbánnak odaba**nánk, ha sikerülne lejáratni!

-De főszerkesztő úr, a Schmitt Pali többszörös olimpiai bajnok, a MOB-nak volt az elnöke. Jó ötlet ez?

-Maga csinálja, amit mondok és ne ugasson bele! Kezdje fiatalkorában. Kapták-e bolti lopáson, rontotta-e meg valamelyik osztálytársnőjét, kapták-e rajta önkielégítésen, de nézze meg az érettségijét, a diplomáját, a doktoriját, nézze meg, kiket ismert, hol dolgozott és bármit, ahol fogást találhatunk rajta!

És ebből az ügyből lett aztán szépen ez az egész botrány. Igaz, hogy 20 éve írta azt a doktorit és akkor még eszébe nem jutott volna, hogy ő egyszer köztársasági elnök lesz. Igaz, hogy akkor Fletó még az MSZMP-t siratta és azon iparkodott, hogyan lopja össze magát. Igaz, hogy akkor azok, akik most kimennek ellene tüntetni, még talán nem is éltek, vagy éppen a csattogós lepkét tologatták... De vesznie kell, mert ez pimaszság!

Az nem pimaszság, hogy a Gyurcsány banda szétlőtt több ezer embert az utcán, kamerák kereszttüzében. Az nem gáz, hogy tönkretették az országot. Az a gáz, hogy Schmitt Pál a doktoriját antológiaként hozta létre!

Igen, elvtársak, igazatok van! Nem szép dolog, más tollával ékeskedni. A bírálók is nagyot tévedtek. Igen, vonjátok vissza a doktoriját, ahogy ez már meg is történt.

De követelem, hogy vegyék végre elő a 2002-2010 közötti bűnösöket, azokat, akik tönkretettek egy nemzetet, azokat, akik embereket nyomorítottak meg és tegyék végre helyükre a dolgokat. Schmitt Pali mondjon le, a komcsi bandának meg irány a börtön végre!

Aki pedig fűzött WC papírra vágyik, annak javaslom a HVG nyomtatott változatát, bár vigyázni kell vele, mert egy kicsit síkos a fedlapja, a belső meg eléggé kidörzsöli az ember se**ét!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://torvenytiszteloallampolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr514350282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása